De grote gratis senior check up!

Beste baasjes,

Dankzij een goede voeding, een deskundige begeleiding en vooral veel liefde en zorg worden onze huisdieren steeds ouder.  Dierenkliniek Causus, in samenwerking met Royal Canin, wil graag helpen om ervoor te zorgen dat u en uw senior nog heel lang van elkaars gezelschap kunnen genieten.

Tussen 4 en 12 april 2015 kunt u met uw hond of kat ouder dan 8 jaar langskomen voor een ‘senior check up’ met een volledig klinisch onderzoek, voedingsadvies op maat én een gratis bloedonderzoek.

U krijgt na de check up uw factuur en een inschrijvingsformulier mee naar huis en het volledige bloedonderzoek wordt via uw bankrekening teruggestort.

De uitgelezen kans dus om uw senior de beste zorgen te geven!

Het aantal gratis senior check ups is beperkt tot 50 dieren dus inschrijven is noodzakelijk. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een afspraak te maken voor uw gratis senior check up via de balie op het nummer 059/250008.

Wij werken elke voormiddag van de week op afspraak tussen 8u45 en 12u.  Op zaterdag kunt u hiervoor uitzonderlijk ook een afspraak maken tussen 8u45 en 12u.

Wij hopen u opnieuw talrijk te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het Causus-team.

Comments are closed.