De nieuwe website is er!

 

Nieuwe look en feel voor onze Causus website.

 

Beste bezoeker, klant, dierenvriend,

 

Wij heten u van harte welkom op de vernieuwde website van Dierenkliniek Causus!
De filosofie van onze kliniek is gebaseerd op kennis, communicatie, openheid en vernieuwing. Ook onze website straalt nu uit wat Dierenkliniek Causus u allemaal kan bieden. U vindt hier een schat aan medische informatie, uitgelegd in woord en beeld. De site wordt nog elke dag aangepast en bijgewerkt en is dus, net als de diergeneeskunde bij Causus, in constante evolutie.

 

We kozen voor een volledig vernieuwd ontwerp, eenvoudiger navigatie en verbeterde toegang tot onze producten en diensten, ook voor klanten die op zoek zijn naar specifieke informatie. Er is ook een leuke interactieve blog, waardoor u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de praktijk.

 

De website heeft nu ook een  "responsive design". Dit betekent dat ongeacht wat een bezoeker gebruikt om online te gaan: een pc, laptop, tablet of smartphone, de website van Dierenkliniek Causus zich aanpast aan het gebruikte schermformaat. Op deze manier is onze website makkelijker en beter toegankelijk. Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten!

 

Wij stellen uw mening erg op prijs.

Het causus-team.

Comments are closed.