Hallo,

Mijn naam is Evy Robbens. Ik ben heel blij om vanaf 1 juli 2016 het Causus team te mogen versterken. Ik krijg hier de kans om met ervaren dierenartsen te werken.

De praktijk is van alle moderne medische toestellen voorzien zodat uw dier hier voor alle onderzoeken terecht kan. Als dierenarts zal ik ook op regelmatige basis bijscholingen volgen om mijn kennis uit te breiden.

Mijn interesse gaat vooral uit naar chirurgie, tandheelkunde en dermatologie.

Over mijn beroepskeuze heb ik nooit getwijfeld. Tijdens de vakanties werkte ik regelmatig als vrijwilliger bij opvangcentra voor dieren. In Spanje hielp ik bij het castreren en steriliseren van zwerfhonden en –katten.

Zelf heb ik thuis 2 parkieten Flip en Coco; twee deugnieten die heel graag eens uit hun kooi komen om hun vleugels te strekken. Ook zij zijn af en toe eens ziek. Het toedienen van hun medicijnen via een kropnaald heb ik geleerd bij het vogelopvancentrum in Merelbeke.

Als jonge dierenarts vind ik het belangrijk om naar uw verhaal te luisteren zodat we tot een goede diagnosestelling en behandeling kunnen komen. Met behulp van mijn collega’s kan ik vanaf nu een goede basis beginnen opbouwen.

Ik help u dan ook graag verder in de kliniek met al uw vragen en problemen omtrent uw huisdier. Alvast tot dan.

Evy