Bedankt, Mirco doet het super!

Beste ,

Hierbij de foto's van onze zelfgemaakte bench. Omdat mirco nog nooit in een bench had gezeten , was het echt duwen om hem erin te krijgen .

Door zijn kraag had hij echt heel weinig plaats in een gewone bench , het was echt zielig , na een dag heeft mijn man dan zelf een bench gemaakt , waar we samen met mirco konden instappen , waar hij ruimte in heeft om zich te draaien , waar hij nu met alle plezier instapt.

Bij deze wil ik ook nog eens, heel jullie team bedanken , voor de goede zorg en uitleg en steun omtrent mirco , zeker omdat het een wat moeilijke situatie is , door de verkeerde behandeling van onze vroegere dierenarts …. ons vertrouwen had een serieuze deuk gekregen hier omtrent , maar bij jullie team voelen we ons wel goed , een goede opvang en vooral een hele goede uitleg en begeleiding .

Na mirco zijn eerste operatie zien we nu al dat we een heel andere hond zullen hebben , vooral een hond met heel wat minder pijn , na zijn tweede operatie zal dat nog wat beter gaan , en dat dankzij Koen en heel zijn team , ik hoop dat wij in de toekomst weer met mirco zullen kunnen gaan wandelen wat vroeger niet echt ging .

Echt waar van harte bedankt !

Andy , Sofie , Mirco en van de rest van onze diertjes

Comments are closed.