Gelukkig nieuwjaar!!!

Beste baasjes,

Traditioneel is de jaarwisseling het uitgelezen moment om terug te blikken op het voorbije jaar.

Dierenkliniek Causus groeit en bloeit en dat vertaalde zich ook in 2015 opnieuw in een steeds vernieuwende praktijk met druk bezochte consultaties, puppyparty's en infoavonden.

Zoals gewoonlijk werd er ook dit jaar weer volop geïnvesteerd: Zo kochten we een gloednieuw toestel om de detartraties (reinigen van het gebit) nog vlotter te laten verlopen. Ook onze digitale RX is helemaal vernieuwd en levert supersnelle én prachtige beelden. In het labo kwam een nieuw haematologietoestel, in welgeteld 100 sec hebben wij een uiterst betrouwbare uitslag.

De fertiliteitsafdeling werd sterk uitgebreid met video endoscopie voor kunstmatige inseminaties en een toestel om het sperma professioneel te beoordelen. Sinds dit jaar verzorgen wij ook het opsturen van gekoeld sperma naar het buitenland. 

De paarden supplementen lijn kreeg een heuse make over en werd voorzien van een mooie nieuwe verpakking.

Last but not least is onze eigen lijn verse voeding op de markt: Back2TheWild! Een wetenschappelijke verantwoorde verse voeding waar we erg trots op zijn. Daarbij hoort uiteraard ook een nieuwe website: www.back2thewild.be waarop u een heleboel informatie kunt vinden.

Dit jaar besloten we ook om enkel nog op afspraak te werken tussen 8 en 19 uur. Een beslissing waar veel werd over nagedacht en vergaderd. Na twee maand mogen we zeggen dat de reacties unaniem positief zijn: Baasjes kunnen de hele dag door op afspraak komen, de wachttijden zijn aanzienlijk korter en de spoedtarieven in de namiddag vallen volledig weg. 

Zo proberen wij elk jaar opnieuw onze diensten en service nog te verbeteren.

Rest ons enkel nog u een geweldig jaar te wensen, vol vreugde, geluk en boven alles een goede gezondheid voor u en uw huisdier.

Wij hopen u opnieuw talrijk te mogen verwelkomen in 2016,

Hartelijke groeten,

Koen & Eva,

Het Causus team

Comments are closed.