Hallo! Ik luister naar de naam Anouck Bollez en sinds mei 2019 ben ik tot mijn grote vreugde geadopteerd door het Causus-team.

Ik groeide op tussen mijn schatjes van katjes en samen met mijn hondje die jammer genoeg de dag na mijn afstuderen in juli 2018 overleed.

Ambitieus als ik ben wil ik mij op termijn graag meer verdiepen in een welbepaald vakgebied met als doel om de betere diergeneeskunde uit te oefenen. Mijn persoonlijke interesses liggen bij chirurgie, voortplanting en neurologie.

Naast onze (soms slechts relatief) kleine huisdieren zoals honden en katten ben ik ook erg gefascineerd door wildlife en grote katachtigen in het bijzonder. Tijdens mijn studies heb ik hier even van kunnen proeven door stage te lopen in Zuid-Afrika.

Wanneer ik niet aan het werk ben kan je mij zien lopen in de gezonde buitenlucht of terugvinden in het gezelschap van vrienden.

Net zoals vele klanten van Causus, zou ik mij een leven zonder deze huisdieren niet kunnen voorstellen. Dit is de reden waarom ik ervoor koos om diergeneeskunde te studeren en daarom zet ik mij iedere werkdag zo goed mogelijk in om uw huisdier de beste zorgen te geven.

Tot binnenkort!

Anouck