Hallo iedereen,

Ik ben Ariane Serruys. Ik behaalde mijn diploma Dierenzorg in 2013, en behaalde in 2015 ook een Master of Science in Global Wildlife Health & Conservation aan the University of Bristol.

Van 2016 tot 2018 besloot ik de wijde wereld in te trekken, waarbij ik o.a. 4 maanden kalfjes grootgebracht heb op een melkveebedrijf in Australië, en 4 maanden met WWF onderzoek gedaan heb naar wilde bizons in Roemenië. Toen ik thuis kwam eind vorig jaar kriebelde het om mijn professionele ervaring met dieren verder uit te diepen. Zo ben ik eind maart 2019 bij Causus terechtgekomen.

Het geeft enorm veel voldoening om met dieren te werken en ze er terug bovenop te helpen. Mijn job is heel afwisselend: elke dag zijn er andere patiënten, elk met hun eigen verhaal. Ik sta in voor de verzorging van de dieren, alsook het assisteren van de dierenartsen tijdens operaties. Ik kijk er naar uit om hier nog heel veel bij te leren en de beste dierenartsassistente te worden die zowel dierenarts als dier zich kunnen wensen.